Добавка дієтична «Фітосироп нирковий»

Доступный

80 грн

Нужна консультация?

Ошибка: Контактная форма не найдена.

Склад: сироп з води питної підготовленої, фруктози, брусниці листя, спориша трави, хвоща трави, пол-пали трави, берези листя.

Рекомендації щодо споживання: дієтична добавка до раціону харчування — додаткове джерело біологічно активних речовин, що сприяють нормалізації функціонування нирок, зменшенню запальних процесів в нирках, сечовому міхурі, сечовивідних шляхах, видаленню сечових конкрементів при сечокам’яній хворобі, посиленню діурезу і виведенню з організму сечовини, сечової кислоти, хлоридів. Має загальнозміцнюючі властивості.

ТУ У 10.8 -39721984-002

Найменування та місце знаходження оператора ринку: ТОВ «Спориш», проспект Незалежності, 106 Б, м. Житомир, Україна, 10029, тел. (0412) 576 955

Форма випуску: скляна пляшка з металевою кришкою, 300 мл (ml).

Номер партії (дата) виробництва: вказано на упаковці.

Дата завершення мінімального терміну придатності «Краще спожити до (місяць, рік)»: вказано на упаковці.

Термін придатності: 24 міс

Умови зберігання: в упаковці виробника при температурі від 5ºС до 25ºС та відносній вологості повітря не більше 75 %, без прямого попадання сонячних променів. Після відкривання зберігати в холодильнику не більше 30 днів. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Протипоказання: підвищена чутливість до складових компонентів, вагітність та період лактації. Не є лікарським засобом.

Перед вживанням рекомендовано проконсультуватись з лікарем.

Застереження щодо застосування: не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Спосіб застосування: по 1 столовій ложці на склянку теплої кип'яченої води 3 рази на день за 10-20 хвилин до їжі. Допускається осад. Перед вживанням збовтати.

Термін споживання: до 4-х тижнів. При необхідності курс повторюється після 2-х тижневої перерви.

Для кращого ефекту рекомендовано вживати згідно карти прийому фітосиропів – протягом 4-х тижнів, два види сиропів (основний + додатковий) по столовій ложці кожного тричі в день.

Зберігати в холодильнику. Зроблено на фруктозі

Карта прийому: