Про гарбуз

Про гарбуз

Гарбуз часто іменується королем осені, і неспроста. Щоденне включення в раціон соку гарбуза – відчутна користь для здоров’я і зцілення від багатьох хвороб в організмі. Саме тому лінійка нашої продукції представлена широким асортиментом напоїв смузі на гарбузі. В кожному широка палітра смаків , поєднання фруктів та ягід на будь який смак. Гарбуз — цінне джерело вітамінів. До його складу, крім води, входять азотисті і білкові речовини, органічні кислоти, клітковина, крохмаль, каротин, глюкоза, фруктоза, сахароза, солі міді, фосфору, заліза, цинку, а також у достатній кількості вітаміни А, В1, В2, С , D, Е, РР і більш рідкісні Т і К. Також аскорбінова кислота — потужний антиоксидант токоферол, жиророзчинний вітамін Е, що омолоджує тіло, РР. Особливу цінність представляють пектинові сполуки і клітковина, які допомагають в очищенні кишечника від накопичених шлаків і токсичних складових. Сік зі свіжого гарбуза корисний для нормальної роботи нервової системи і діє як заспокійливий засіб. До речі, м’якуш сирого гарбуза використовується для лікування шкірних проблем – екземи, опіків, висипу. Гарбуз має протизапальну дію і допомагає загоєнню ран. А для посилення поживної цінності та смакових якостей гарбузового соку ми додаємо в нього соки різних фруктів та ягід.

Цiкавi статтi