Добавка дієтична «Фітосироп при мігрені»

Доступний

100 грн

Склад: сироп з води питної підготовленої, фруктози, буквиці трави, астрагалу трави, липи квіток, вересу квіток, лабазника трави, конюшини трави.

Рекомендації щодо споживання: дієтична добавка до раціону харчування - додаткове джерело біологічно активних речовин, що сприяють нормалізації артеріального та внутрішньочерепного тиску, зменшенню стійкого головного болю, шуму у голові та спазмів судин, розширенню судин головного мозку та периферичних судин, покращенню кровообігу та насиченню мозку киснем, очищенню та зміцненню судин головного мозку, виявленню седативної та спазмолітичної дії при мігрені. Має загальнозміцнюючі властивості.

ТУ У 10.8 -39721984-002

Найменування та місце знаходження оператора ринку: ТОВ «Спориш», проспект Незалежності, 106 Б, м. Житомир, Україна, 10029, тел. (0412) 576 955

Форма випуску: скляна пляшка з металевою кришкою, 300 мл (ml).

Номер партії (дата) виробництва: вказано на упаковці.

Дата завершення мінімального терміну придатності «Краще спожити до (місяць, рік)»: вказано на упаковці.

Термін придатності: 24 міс

Умови зберігання: в упаковці виробника при температурі від 5ºС до 25ºС та відносній вологості повітря не більше 75 %, без прямого попадання сонячних променів. Після відкривання зберігати в холодильнику не більше 30 днів. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Протипоказання: підвищена чутливість до складових компонентів, вагітність та період лактації. Не є лікарським засобом.

Перед вживанням рекомендовано проконсультуватись з лікарем.

Застереження щодо застосування: не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Спосіб застосування: по 1 столовій ложці на склянку теплої кип'яченої води 3 рази на день за 10-20 хвилин до їжі. Допускається осад. Перед вживанням збовтати.

Термін споживання: до 4-х тижнів. При необхідності курс повторюється після 2-х тижневої перерви.

Для кращого ефекту рекомендовано вживати згідно карти прийому фітосиропів – протягом 4-х тижнів, два види сиропів (основний + додатковий) по столовій ложці кожного тричі в день.

Зберігати в холодильнику. Зроблено на фруктозі

Карта прийому: